Multipel skleros / Sicklecellanemi / Cancer / Bota tillgäng

Diskutera det som inte passar in i de övriga forumen.

Moderatorer: Bäckis, Pimplaren, Storås, Bmwandreas, Nisse Järnet, pelko

Multipel skleros / Sicklecellanemi / Cancer / Bota tillgäng

Inläggav matteo1 » 03 sep 2020, 15:14

matteo1
 
Inlägg: 1
Blev medlem: 03 sep 2020, 14:09
I flera år har det funnits olika spårläkemedel för att förbättra hälsan hos patienter med vissa sjukdomar men utan potentiell framgång. Vissa läkemedelsföretag kunde bara producera hållbara läkemedel som antingen kunde minska smärtor, attacker eller få patienter att må bättre än tidigare. Vetenskapligt godkända läkemedel annonserades på sociala medier, banners och specialiserade sjukhus. Men det enda som trender med dessa nya hållbara läkemedel var en betydande prisökning, men dessa läkemedel botade inte patienter med dessa sjukdomar permanent. Med detta sagt var patienter tvungna att spendera mer på liknande läkemedel som inte kunde bota dem permanent från dessa sjukdomar. Att göra det svårt för vissa patienter att hålla jämna steg med behandlingskostnaden, vårdgivarna hade så mycket börda att göra att vissa övergivna patienter lämnades för att dö förr eller senare av denna sjukdom. Å andra sidan, växtbaserade behandlingar som testades på olika patienter och som visade sig behandla dessa sjukdomar permanent, annonserades inte på sociala medieplattformar eller fick något erkännande från nämnderna för att uppfylla behandlingskriterierna, några var antingen förbjudna eller företag stängdes permanent. Exempel (Niprisan) läkemedel extraherat från inhemska örter som botade sicklecellpatienter. Du kan göra din egen undersökning på Wikipedia eller google och se vad som exakt hände och det slutade inte vara tillgängligt för kommersialisering för patienter i nöd. Läkemedel utvecklas för att bota patienter till överkomliga priser som inte hålls som hemligheter och allt som dokumenteras är de vetenskapligt godkända läkemedlen eller metoder för att bota dessa sjukdomar till priser som bara de rika har råd med. Exempel (benmärgstransplantation för sigdcellanemi) kostar 150.000-250.000 $ för en behandling som bara är få procent noggrann. Och det finns många patienter med sjukdomen, låt ingen lura dig. Seglceller är inte en sjukdom som ärvs bara från en viss ras, vem som helst kan ha samma sjukdom som multipel skleros.

OBS: Min poäng här är inte att diskreditera läkemedelsföretagen eller styrelserna som hävdar att de godkänner dessa läkemedel för kommersialisering för att hålla hemligheterna gömda.

Det finns läkemedel som extraherats från inhemska örter som botar multipel skleros, segmcellanemi och få former av cancer och det har funnits i 18 år nu och patienter har gått runt på andra forum som belyser andra patienter om örter som kan bota varje patient. Men eftersom alla eller patienter bara har fokuserat på vetenskapligt godkända läkemedel och media, vänder de sig bort när de stöter på information om ett botemedel som inte syns i Google eller Wikipedia. Dessa plattformar kommer aldrig att dokumentera information som inte har godkänts. Så du ser bara vad de vill att du ska se och tror vad de vill att du ska tro.

Vi har arbetat med denna växtbaserade behandling i flera år. Och vi har framgångsrikt förvärvat de resultat vi ville ha och nu tar vi botemedlet till den lilla publik vi har. Vi kan nu bota patienter med multipel skleroscancer (olika) och sigmcellanemi helt. Vårt huvudsyfte är att hjälpa så många patienter som vi kan. Av den anledningen har vi inte en webbplats, sida, Youtube-kanal eller några andra sociala länkar för patienter. Om denna information sprids som på sociala medieplattformar kommer ingen att få denna behandling och våra ansträngningar kommer att vara för ingenting. Vi vill avskaffa den indirekta kontrollen av befolkningstillväxt genom obotlig sjukdom. Människor kan inte ta hälsan hos andra människor som inte är allvarliga som deras. Vi är alla lika i vår skapares ögon. Vissa människor borde inte tjäna miljarder medan andra människor eller patienter fortfarande lider av de sjukdomar som producerar dessa läkemedel för att bota. Vi är familj och vi bör vara varandras djurhållare. Nedan följer våra priser för behandlingar och andra relaterade sjukdomar som botas av en nära liknande växtbaserad behandling;


multipel sklerosbehandling


(Återfall-remitting

Sekundär-progressiv

Primär-progressiv

Progressiv-återfall): 10.000-16.000 euro

Kostnad för behandling av segelcellanemi: 23.000 euro

Hepatit (A, B, C): 19.000-21.000euros

Hemorrojder: 7000 euro

lymfom (Hodgkin och icke-Hodgkin): 19.000 euro

Multipelt myelom: 24.000 euro

Kolorektal cancer / testikelcancer: 22.000 euro

Prostatacancer: 22.000 euro

bröstcancer: 22.000 euro

tjocktarmscancer: 22.000 euro

Lungcancer: 25.000 euro

Leukemi: 26.000 euro

benmärgscancer: 29.000 euro


Var du kan kontakta för mer information när som helst via e-post: fredmanamee @ gmail. com

Vi välkomnar dig alla för behandlingen när som helst.

Förlora aldrig hoppet. Ha alltid tro, det gör att du klarar. Försökstiderna kommer att passera som de alltid gör. Bara ha tålamod, dina drömmar går i uppfyllelse. Så sätt på ett leende.

Återgå till Övrigt

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Google [Bot] och 9 gäster

x